Most Popular Sports Betting Bets

Sats penger på baseball og andre idretter


Mange tenker på Norsk Tipping når de tenker på sportsveddemål. De er en klassisk aktør i markedet, og tilbyr veddemål offline. Men de tilbyr bare veddemål på noen få typer spill. Det er fint for noen spillere, men det er ikke alle som liker fotball eller hester. Noen vet ingenting om verken hester eller fotball, men vet derimot veldig mye om andre spill. De vil gjerne bruke denne kunnskapen til å vedde på ulike idretter.

Heldigvis har du muligheten til å vedde på andre spill også. La oss si at du liker baseball, og at du gjerne vil satse enten på norske eller aller helst på utenlandske kamper. Da kan du ikke gå til tippekommisjonæren og be om en tippekupong eller talong. Mange tror at de dermed ikke kan vedde på baseball og andre idretter, men det stemmer ikke.

Løsningen ligger i online veddemål. Kanskje du lurer på om det er lovlig å gjøre sportsveddemål på nettet. Svaret er at det ikke er straffbart å gjøre slike veddemål så sant denne typen spill er lovlig i landet der bookmakeren eller kasinoet har lisens. Sjekk at nettsiden har gyldig lisens før du gjør veddemålene dine. Husk også at dersom du vinner mer enn 10 000 kroner i løpet av ett år, så er gevinsten skattepliktig.

Selv om du ikke vet særlig mye om baseball, finnes det mange nettsider som gir deg gode tips og odds. Du vil også oppdage at du kan spille på langt flere idretter enn du tror. Dersom du ønsker variasjon, kan du altså finne det på nettet. Sats på favorittspillet og favorittutøverne dine, eller prøv deg på en helt ny idrett.

Vi forteller deg hvor du kan gjøre baseball veddemål og andre sportsveddemål på nettet.